Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

SIELÉS - Visszavárják az egrieket - Tősi és Szabó sikere
2014-03-03 17:26:52
Március elsején Zdiarba is megérkezett a tavasz, de a szlovákok mindent megtettek, hogy a körülményekhez képest a legjobb feltételeket biztosítsák a VII. Eger Városi Síbajnoksághoz. Amíg a hótaposó gépek dolgoztak, a pálya szélén a sorszámokat osztották.A versenyzők rövid bemelegítés és pályatesztelés után álltak rajthoz. Az idei háromnapos síelésre közel ötszázan érkeztek ki a festői szépségű Zdiarba, a versenyre végül 230 versenyző állt sílécre vagy snowboardra. A verseny elején indulók szerencsésebbek voltak. A vége felé a pálya helyenként már jeges volt, még a legtechnikásabb versenyzőknek is komoly feladatot adott. Idén különleges vendége volt a Zdiari síbajnokságnak. A lesiklást az egri Simon Ágnes zárta, aki a legutóbbi, Szocsiban rendezett téli olimpián képviselte hazánkat sífutás versenyszámban.

Sportbarátság. Habis László polgármester is kilátogatott, aki örömét fejezte ki az iránt, hogy egyre szorosabb a kapcsolat Eger és Zdiar között. Bár ez volt a város hetedik síbajnoksága, Zdiar harmadjára adott otthont a megmérettetésnek. Pavol Bekesh a település polgármestere jövőre is visszavárja az egrieket.

Az idei jó hangulatú verseny megszervezésében a megszokott sportiskolás csapat: Petrovai József, Petrovai Józsefné, Petrovai Panna, Fejes Péter, Kátai Zsolt, Gyöngy Attila jeleskedett.

A férfiaknál Tősi János (26,45), a nőknél Szabó Dorottya (27,02) lett az idei városi síbajnokság abszolút bajnoka. Foto: Szántó György
EREDMÉNYEK ITT

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel