Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Labdarúgás – Beragadt a rajtnál az Egri FC
2013-08-31 23:54:33
Harmadik vereségét szenvedte el az Egri FC labdarúgó csapata az NB III keleti-csoportjában. A putnoki 0-1, majd a hazai Létavértes elleni 1-2 után Vojtekovszki Csaba edző együttese Nyírbátorban maradt alul 3-1 arányban. A két pontnélküli gárda ütközetét rendkívül rosszul kezdték az egriek. Negyedóra elteltével a hazaiak már 2-0-ra vezettek. A 11. percben Erdei talált be Illyés Dániel kapujába, öt minutummal később pedig Török István is eredményesnek bizonyult. Próbálkozott az EFC, azonban csak helyzetekig jutott. Háda Zoltán kiállítását, majd a harmadik nyírbátori gólt követően a hajrára nem maradt izgalom. A mieink Haburcsák találatával csak szépségtapasszal gazdagodtak. Az Egerhez hasonlóan sikertelen játéknapon van túl a Felsőtárkány is. A pályaavatót elrontotta a DVSC-DEAC, amely 4-1-es sikerrel távozott a Bükk kapujából. A Hatvan jó játékkal 3-0-ra verte a REAC-ot.

NB III keleti-csoport, 3. forduló
Nyírbátori FC – Egri FC 3-1 (2-0)

Nyírbátor 300 néző. Játékvezetők: Czékus Sándor (Varga Balázs, Zsákai Milán)
Nyírbátor: Tóth – Boros, Mészáros, Ricsei, Puskás, Szilágyi (Lipcsei a 69. percben), Erdei, Ambrusz, Lukács, Török (Vasas az 55. percben), Kovács Á. (Ráti a 77. percben). Edző: Márton István.
Egri FC: Illyés – Varga M., Topcsagics, Szabó R., Haburcsák, Ablonczy (Háda a 64. percben), Molnár T., Borlean (Mikó a 66. percben), Milovanovics (Palcu a 79. percben), Dordija, Czéh. Edző: Vojtekovszki Csaba.
Gólszerzők: Erdei (11'), Török (16'), Lipcsei (76') illetve Haburcsák (82')
Sárga lap: Ricsei, Erdei, Lukács, Vasas, Kovács Á., Ráti illetve Milovanovics, Czéh, Topcsagics
Kiállítva: Háda (68')

Nyilatkozatok
Márton István:

– Végre mi rúgtuk az első gólt, amit sikerült megfejelnünk. Úgy érzem, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, ezúttal mindenki átérezte a mérkőzés súlyát.

Vojtekovszki Csaba:
– Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten szerezte meg a három pontot. Ez a megerősített osztály színvonalasabb játékvezetést érdemelne.


További eredmények:

Fortress-Felsőtárkány - DVSC-DEAC 1-4 (0-2)
Gólszerzők:
Montvai illetve Molnár T. 3, Korhut

FC Hatvan - REAC 3-0 (2-0)
Gólszerzők:
Franyó, Ficsor, Simon

Putnok - FTC II. 1-2
Hajdúböszörmény - Cigánd 3-0
Létavértes – Kazincbarcika 0-1
Tiszaújváros - Jászapáti 2-1
Ebes – Veresegyház (vasárnap)


RG
Fotó: szon







Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel