Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – A harmadik kört rendezik a megyei I. osztályban
2013-08-29 09:32:01
Szombaton öt, vasárnap pedig három összecsapást rendeznek a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A 2013/2014-es szezon harmadik fordulójára kerül sor. A bajnokságban kiválóan startoló csapatok közül a Detk folytathatja jó sorozatát, ehhez a sereghajtó Andornaktályát kellene idegenben legyőzniük. A Heréd ezúttal a Markazt fogadja. Ha most is begyűjti az újonc a három pontot, akkor Heréden kezdhetnek gondolkodni az év eleji célok módosításában. A megyei szinttől magasabbra vágyó, szintén két sikerrel rajtoló Gyöngyös ezúttal Besenyőtelken vendégszerepel. A játéknapon több háromesélyes találkozót is játszanak. Bármi előfordulhat a Gyöngyöshalász – Maklár, a Bélapátfalva – Domoszló, Verpelét – Egerszalók, valamint a Borsodnádasd – Nagyréde mérkőzéseken. A Pétervására esélyesként lép pályára a pontnélküli Füzesabonnyal szemben. Az alsóbb osztályokban is teljes kört bonyolítanak le.


Párosítások, játékvezetői küldés itt...RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel