Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás – Nyolc éremmel tértek haza a Sóstó Kupáról
2013-08-18 20:27:57
A napokban rendezték meg a nyíregyházi Sóstó-Gyógyfürdő területén a 39. Sóstó Kupát. Az Egri Városi Sportiskolát képviselő nyolc versenyző felemás érzésekkel tért haza Szabolcsból annak ellenére, hogy az eredményességet tekintve nagyszerűen teljesítettek Dorkó Péter vezetőedző tanítványai. Az egriek három arany és öt ezüstérmet szereztek, amivel a hazaiak és a DVSC mögött a csapatverseny harmadik helyén végeztek. A statisztika kis szerencsével lehetett volna jobb is, sajnálatos módon azonban három versenyzőnk is 2-1 arányú pontozással maradt alul a döntőben. Akár fordított eredménnyel is zárulhattak volna ezek az összecsapások. Könnyű Richárd fináléja érdekesen alakult. A bírák a házigazdák versenyzőjének, az amúgy igen tehetséges Horváth Tamásnak kedveztek, noha az ütközet finoman fogalmazva sem volt egyoldalú. Korábban Richárd kétszer is legyőzte nyíregyházi riválisát, most sajnos „más” szólt közbe.

39. Sóstó Kupa
Ökölvívó Torna
Nyíregyháza

Az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztályának érmesei:


Aranyérmesek: Szendrei Péter (91 kg ifjúsági), Fehér Márió (91+ kg ifjúsági), Könnyű Róbert (felnőtt 56 kg)

Ezüstérmesek: Bóta Györgyi (női felnőtt 54 kg), Könnyű Richárd (ifjúsági 60 kg), Váradi Tamás (ifjúsági 75 kg), Varga Viktor (felnőtt 56 kg), Szegedi Tamás (felnőtt 69 kg)

Nemzetközi mezőnyben is igyekeznek megállni a helyüket...
Váradi Tamás szeptember 14-én utazik az utánpótlás Kick-box EB-re. Könnyű Richárdhoz és Szendrei Péterhez hasonlóan világverseny felkészítő táborban vesz részt Balog Elemér (junior 54 kg), akinek célja a kijevi világbajnokságra való kvalifikáció kiharcolása. Nem ő az esélyes a vb indulásra - Berki Krisztofer (KSI) megelőzi a rangsorban), de mindent meg fog tenni, hogy a ő legyen a befutó.
Szeptember 5.-én Tóth László a romániai Constancán vesz rész a nagyon rangos Arany Kesztyű versenyen, a felnőtt válogatott tagjaként.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel