Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Szabadidősport – Nippon Zengó Fit fesztivál Egerben
2013-08-16 06:12:13
A Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi SE rendezésében augusztus 17-én szombaton 10 órától 18 óráig egy új aerobik formát ismerhetnek meg a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Az ingyenes eseményen a Nippon Zengó Fit fesztiválon egy karatéra épülő mozgáskultúra, új küzdősport-aerobik mutatkozik be. Önvédelmj elemekre alapozva az aerobik lazaságával, könnyedségével a tömegsport szerelmeseivé, tízezrek örök szenvedélyévé váljon. Nagyon pörgős, tempós, zenére, fergeteges ütemre zajlik a teljes tréning, ennek köszönhetően lehet fogyni, erősödni és alakot formálni. Kipróbálhatják a Nippon Zengót az új kůzdösport aerobikot, lesz Kangoo, Power Dance, és Zubma is.

Csuhaj László főszervező tájékoztatása szerint a rendezvény az egészségről, az egészséges életmódról egészséges táplálkozásról a sportról, mozgásról szól.
- Mindenkí számára elérhetővé kívánjuk tenni, ezért a rendezvényre ellátogatók, ingyenesen míndent kipróbálhatnak és sportolhatnak egész nap! Kipróbálhatják a Nippon Zengót az új kůzdösport aerobikot, lesz Kangoo, Power Dance, és Zubma is. Eger még nem adott otthont ilyen rendezvénynek, és szeretnénk hagyomány teremteni. A Nippon Zengónak országosan is közel ötezres tábora van. Reméljük Egerben is sokan csatlakoznak hozzá - nyilatkozta sensei Csuhaj László, a Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi SE vezetője.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel