Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás – Érem nélkül zárt Szófiában Török Zsolt
2013-08-13 23:05:52
A bolgár főváros ad otthont a junior birkózók világbajnokságának. A szófiai események a kötöttfogásúaknál négy súlycsoport küzdelmével vette kezdetét. A korosztályos magyar válogatott tagjaként részt vett Török Zsolt. Az Egri Városi Sportiskola kiválósága a 96 kilogrammos súlycsoportban volt érdekelt. A népes mezőnyben – huszonheten mérlegeltek 96 kilogrammban – első mérkőzését görög riválisa ellen megnyerte Zsolt. A selejtező második körében az osztrák Daniel Gastl vár birkózónkra. Nem olyan rég még a szkopjei EB-n magabiztosan sikerült felülmúlni Gastl-t, most azonban szoros csatában minimális különbséggel az osztrák versenyzőt hozták ki győztesnek. Mivel az osztrák fiú később diadalmaskodott egy litván és egy üzbég vetélytársa felett is, így Török számára a vigaszág jelentett sovány vigaszt. Szereplése azonban itt sem tartott sokáig, hiszen a dél-koreai Kim Szeung-dzsan megálljt parancsolt neki.

Török Zsolt ezúttal nem tudta megismételni az előző világversenyek sikereit, hiszen nem került az érem közelébe. Csüggedni azonban nem kell, hiszen elsőéves juniorként számos lehetősége lesz arra, hogy dobogóra álljon ebben a korosztályban is.

Junior Világbajnokság
Szófia

Kötöttfogás 96 kg.:

Selejtező 1. forduló

Az egri fiú a 23-as számot húzta, így görög ellenfelével csapott össze, és magabiztosan nyert.

Selejtező 2. forduló
Daniel Gastl (osztrák) - Török Zsolt 4-4 (4-0, 0-4)

Vigaszág
Kim Szeung-dzsan (dél-koreai) - Török Zsolt 8-5 (6-5, 2-0)

A magyar küldöttség egyetlen érmét az első napon Juhász Bence nyert, aki az 50 kilogrammos súlycsoportban állhatott a dobogó alsó fokára.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel