Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Judo - Rudinszky helyezetlenül zárt Miamiban
2013-08-11 19:07:01
Az Egyesült Államokban megrendezett ifjúsági világbajnokságon a 90 kg-os súlycsoportban szereplő egri Rudinszky Ádám az első fellépésén 2.44 perc alatt ippon vereséget szenvedett a német Domenik Schonefeldtől. A német versenyző a folytatásban finn ellenfelet búcsúztatott. A négy közé jutásért kikapott az orosz Paliantól. A vigaszágon a bronzmeccsig verekedte magát. Rudinszky helyezetlenül zárt. A döntőbe két orosz versenyző Palian és Vaniev mérkőzött. A magyar csapatból a Gercsák Szabina szerepelt a legjobban aki a 63 kg-os súlycsoportban fantasztikus versenyzéssel szerezte meg az aranyérmet.

Rudinszky Ádám az Európa-bajnoki 5. helyezést követően az utrechti EYOF-on és a miami vb-n is az első fordulóban búcsúzott előzetesen verhetőnek tartott szlovén, illetve német ellenféltől.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel