Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Formálódó egri lányok
2013-08-06 10:26:50
Mezőkövesden lejátszotta első edzőmérkőzését az Eszterházy KFSC-GloboSyS női NB I-es kézilabda csapata. Az ellenfél az NBI-be feljutó, Mezőkövesdi KC férfi csapatának serdülő, valamint ifjúsági játékosaiból verbuvált vegyes alakulata volt. Bár az állás végig szoros volt, a hazai pályán játszó kövesdi fiúk kézben tartották a mérkőzést, és végül 32-30-ra diadalmaskodtak. Herczeg Béla vezetőedző sokat cserélt, folyamatosan változtatta a felállást. Egri oldalon kiemelendő Sterbik Anita kapusteljesítménye, aki Feketéhez hasonlóan jó százalékkal hárította a lövéseket. Elől, első sorban Kovács Viktória és Pados Mónika szállította a gólokat.

A lányoknak még jó néhány edzőmérkőzésre van szüksége ahhoz, hogy jobban
egymást, illetve az új edző elképzeléseit. Több biztató szegmense volt azonban a gárda játékának, ami remek alapot nyújthat a továbbiakban. Ilyen volt például Sári Barbara hatékony beállós játéka, a két kapus, illetve a szélső játékosok teljesítménye. Az EKFSC a következő mérkőzést jövő szerdán 17 órától játssza Debrecenben, a szintén első osztályú DVSC-Fórum ellen.

Mezőkövesdi KC (serdülő/ifjúsági fiú) – Eszterházy KFSC-GloboSyS 32-30 (16-14)
EKFSC: FEKETE – HÁRS 4, Gyimesi 2, Molnár 1, Pados 4, KOVÁCS V. 5, Király, Cserék: STERBIK – SÁRI 4, FEHÉR 3, Trbovic 3, Gaskova 1, Todorovic, Bárkai, Héjjas 3, PuskárKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel