Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Új vezetőedzővel és szerb játékosokkal erősített az EKFSC
2013-07-31 21:07:55
Véget ért a találgatás, - ha egyáltalán volt - az Eszterházy KFSC-GloboSyS női kézilabda csapatának vezetése megnevezte azt a szakembert, aki irányítja a jövőben a szakmai munkát. Az NB I újoncánál azért volt szükség erre a lépésre, mert a korábbi sikeredző Hegedűs Tibornak nincs meg a poszt betöltéséhez szükséges végzettsége, márpedig az élvonalban ez is követelmény. Az új szakember nem más, mint Herczeg Béla. Tőle jobban kevesen ismerik az egri kézilabda sportot. Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberről van szó, aki irányított már női csapatot az NB I-ben. Számos férfi alakulatnál is megfordult. Legutóbb az SBS Eger-Eszterházy SzSE utánpótlásában tevékenykedett, mellette pedig elnökölt az országos szövetség ellenőri bizottságában. Az egri klub vezetése három szerb játékossal erősítette meg a keretet, így a bajnoki rajtig már csak minimális változások várhatók.

Az új kézilabdázók fiatalok és tehetségesek. Velük sokat erősödhet a csapat.

A ZRK Halas Jozes Ada együttesétől érkezett a vajdasági Sterbik Anita. A 19 esztendős kapus a felnőttek mellett a junior gárdában is szerepet kaphat. A 22 esztendős Marija Todorovics az ORK Beograd kötelékéhez tartozott eddig. Balátlövőként, és irányítóként válhat a csapat hasznára, de védekezésünk is stabilabb lehet vele. A harmadik új játékos Macedóniában légióskodott a ZRK Vardar Skopje csapatánál. A szintén fiatal – 21 éves - Tatjana Trbovic a belső posztokon bevethető.
A klubvezetés húszfős kerettel vág neki az augusztus végén kezdődő pontvadászatnak.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel