Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Vége a bizonytalanságnak?
2013-07-24 09:27:02
Úgy tűnik, hogy jó irányba kezd fordulni az Eszterházy KFSC-GloboSyS női kézilabda csapatának szekere. A főiskolás lányok tavasszal utcahosszal nyerték az NB I/B keleti-csoportjának küzdelemsorozatát, ezzel 26 év után jogot szereztek arra, hogy egri női kézilabda csapat képviseltesse magát az élvonalban. A nyári történések – pontosabban nem történések – arról árulkodtak, hogy az egyesület túlvállalta magát az NB I-es szerepléssel kapcsolatosan, annak ellenére, hogy a pontvadászat még el sem kezdődött. A gárdáról eddig az volt a legjobb hír, július elejétől készülgetnek az őszi szezonra, valamint elkészült az NB I csoportbeosztása, később pedig a sorsolás is. Erősítésről nem tudtunk beszámolni, ráadásul László Barbara, Hrankai Regina és Forgács Judit személyében három meghatározó játékos távozott. Hivatalosan még vezetőedzője sincs a csapatnak. Mostanra viszont napvilágot láttak kedvező hírek, amik optimizmusra adhatnak okot.

A csapat hivatalos honlapjának beszámolója szerint a kedd délutáni edzésen megjelent Dr. Liptai Kálmán rektor, valamint Országh Ákos főtitkár, akik az Eszterházy Károly Főiskola és saját személyes támogatásukról is biztosították a játékosokat, illetve a csapat vezetőit. Liptai beszédében elmondta, hogy minden lehetséges segítséget megadnak a minél jobb szerepléshez, és a főiskola teljes vállszélességgel az együttes mellett áll.
Szerencsére a kezdeti nehézségek után, egyre több játékos készül a csapattal. Jelenleg három új kézilabdázó gyakorol a régiekkel. Információink szerint a következő napokban felgyorsul az élet átigazolási, erősítési fronton. Most már valóban bemutathatják a csapat új vezetőedzőjét is.
A sok bizonytalanság elhárítása után, kezd minden adott lenni ahhoz, hogy teljesen nyugodt körülmények, és biztos háttér mellett készüljön az együttes, és megpróbálja majd meghosszabbítani az első osztályú tagságot a következő évre is.


RG
Forrás: ekfsc-globosys.hu
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel