Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Lovassport – Újabb sikeres fesztivált rendezett Szilvásvárad
2013-07-22 13:05:55
Az elmúlt napokban rendezték Szilvásváradon a Lipicai Lovasfesztivált. Az esemény hosszú idő óta hagyomány a bükki településen, hiszen több évtizedes múltra tekint vissza. A népszerűsége is töretlen, minden esztendőben igazi turisztikai nevezetességgé nőtte ki magát a térségben. Most is élénk volt az érdeklődés, és az időjárás is a kegyeibe fogadta a résztvevőket és a szurkolókat egyaránt. Színvonalas és látványos versenyeket bonyolítottak le péntektől vasárnapig. Az első hivatalos versenynapon rendezték a díjhajtást. Másnap a település határában található Szána-völgyben a terep-maratonhajtásra került sor, míg a hét utolsó napján az akadályhajtást követhették figyelemmel a kilátogatók. Az eseménnyel egyidőben nemzetközi fogathajtó versenynek (Egri Zoltán Emlékverseny) is otthont adott Szilvásvárad. Ismét nagy népszerűségnek örvendett szombati éjszakai lovas-show.

Eredmények

Díjhajtás


Egyes fogatok itt...
Kettes fogatok itt...
Négyes fogatok itt...


Maratonhajtás itt...

Akadályhajtás itt...

Összesített eredmények itt...


RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel