Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Nyolc egri gól a Volvo Kupa nyitónapján
2013-02-15 22:02:46
Két mérkőzést rendeztek Kecskeméten a Volvo Kupa 1. fordulójában. A ZF-Eger együttesét képviselő játékosok számára jól sikerült a nyitónap. A 13-7 arányban diadalmaskodó Magyar Válogatottban Bundschuh Erik, Salamon Ferenc és Bátori Bence is jegyzett egy-egy találatot. A nagyok által legyőzött, Horkai György vezette junior csapat legjobb játékosa volt Lőrincz Bálint, aki kétszer is betalált a kapuba. A találkozót már a nagyszünet előtt eldöntötték a Benedek-legények. Győztes mérkőzésen ünnepelte első válogatottságát Bisztritsányi Dávid, Mezei Tamás pedig másodszor kapott szerepet nemzeti együttesünkben. A játéknap másik találkozóján Kanada 12-11-re legyőzte Romániát. A juharlevelesek sikere nem számít nagy meglepetésnek, hiszen korábban is tréfálták már meg a románokat. Kevin Graham igazi vezére volt a kanadaiaknak, három góljával oroszlánrészt vállalt a győzelemből.

Volvo Kupa
Nemzetközi férfi vízilabda torna
Kecskemét

Magyarország – Magyar Junior Válogatott 13-7 (3-0, 4-1, 1-2, 5-4)
Magyarország:
Lévai – Vámos 2, Bundschuh 1, Kis G. 4, Somogyi 2, Hosnyánszky, Török 2. Cserék: Bátori 1, Salamon 1, Angyal, Mezei, Fülöp, Bisztritsányi. Szövetségi kapitány: Benedek Tibor
Magyar Junior Válogatott: Molnár – Jansik Sz. 1, Bedő, Berta, Telegdy, Lőrincz 2, Csapó 1. Cserék: Német, Manhercz K. 1, Szabó B., Dőry 2, Sánta, Bendes. Szövetségi kapitány: dr. Horkai György.
Emberelőny/gól: 8/4 illetve 12/6
Büntető: 1/1 illetve 0
Kipontozódott: Angyal Dániel, Török Béla illetve Telegdy András

Az 1. forduló másik mérkőzésén:
Románia – Kanada 11-12 (2-2, 2-4, 3-3, 4-3)
Gólszerzők:
Negrean 3, Chioveanu, Matei, Diaconu 2-2, Popovic, Busila illetve Graham, Bicari 3-3, Robinson 2, Gasic, Diggle, Vikalo, Kudaba.

A Volvo Kupa további programja

Február 16.

15 óra: Magyar Junior Válogatott – Románia
17 óra: Magyarország – Kanada

Február 17.
9.30: Magyar Junior Válogatott – Kanada
11.30: Magyarország - Románia


RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel