Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - A szolnoki rangadón visszatér Varga Zsolt
2012-12-07 14:01:58
A Vodafone férfi OB I. 9. fordulójában szombaton 17 órától rendezik meg a Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF-Eger rangadót. Az egri csapat veretlenül, listavezetőként indul útnak a Tisza-partjára. A szolnokiak kétszer kaptak ki idegenben. Szegeden 6-4-re, a Vasastól 9-8-a szenvedtek vereséget. Az öt élcsapat egymás elleni találkozóinak végeredménye kiemelten fontosságú az alapszakasz végeredményére. Három rangadóval zárja az évet a ZF-Eger (Szolnok, Debrecen, Szeged). Gerendás György vezetőedző együttese olasz csapattal játszott meccsekkel készült a szolnoki összecsapásra:
- Szerdán a Szőnyi úton az olasz Acquachiara ellen mérkőztünk. Jó csapat ellen, jó meccset játszottunk. Hasznos volt a Szolnok elleni felkészülésben. Amire már sokan rákérdeztek már elmondhatom: Varga Zsolt visszatért az első csapathoz. Hétfőtől velünk edz és számítok rá a Szolnok ellen. A keret minden tagjára számíthatok.
- Az ősszel a Magyar Kupában már kétszer mérkőztünk a szolnokiakkal. Mivel lesz ez a meccs más?
- Teljesen más lesz. Akkor még a szezon elején jártunk. Azóta egyik csapat sem vitézkedik. Nekünk a Bajnokok Ligájában csúszott be két vereség, a jó kerettel rendelkező szolnokiak a bajnokságban kétszer kaptak ki, az MK-döntőt is elvesztették, kiestek az Európa Kupából. Nagyon kiegyenlített összecsapásra számítok. Most nem szeretnék foglalkozni a további két rangadóval, minden energiánkkal a Szolnok ellen készülünk. Várhatóan Szécsi Zoltán fog védeni, szeretnénk eredményesen és jól pólózni - nyilatkozta Gerendás György.

Alsóházi csata

A 9. fordulóban szombaton 19 órától Egerben is rendeznek bajnoki mérkőzést. Az EKF-Egerfood-Imola a Kaposvárt fogadja. A pont nélkül álló csapatok küzdelmében, reméljük az egri főiskolások megszerzik első győzelmüket.

Vodafone OB I. 9. forduló
Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF-Eger

Szolnok, szombat 17.00. V.: Horváth Csaba, Juhász György.
TV: Digisport2

EKF-Egerfood-Imola - Kaposvári VK

Eger, szombat 19.00. V.: Dodog Szabolcs, Csanádi Zsolt.

Agria Press
FOTÓ: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel