Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Téli sportok – Like! Koripálya a Lajosvárosban
2012-12-06 18:34:54
Jó hír a téli sportok szerelmeseinek – elsősorban a korcsolyázóknak - hogy szombattól hódolhatnak kedvenc szenvedélyüknek. A korizás lehetősége hosszú ideje nem megoldott városunkban. Próbálkozások voltak már több helyen is a korábbi években, ám egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Minden kezdeményezésnek örül a nagyközönség, hiszen valóban hiánycikkről van szó. A legnépszerűbb és legnagyobb közösségi portálon értesültünk arról, hogy december 8-án megnyitja kapuit a Lajosvárosi Sporttelepen kialakított korcsolyapálya. A like-ok számából arra a következtetésre jutunk, hogy reggel 9 órától benépesül a Szilágyi Gimnázium és a Kereskedelmi Szakközépiskola szomszédságában lévő létesítmény, ahol az 1000 négyzetméteres jégpálya várhatóan nagy népszerűségnek örvend. A tél eddig enyhe volt, remélhetően az időjárás sokáig lehetővé teszi az önfeledt csúszkálást, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Lajosvárosi Sporttelep
Nyitás időpontja:
december 8., szombat
A több mint, 1000 m2-es területen kialakított koripálya várja a sport szerelmeseit, kicsiktől a nagyokig.

Nyitvatartás:
Délelőtt 9-12-ig, és 15- 21-ig, ha az idő is engedi.

A pálya mellett találhatóak az öltözők, illetve a büfé, ahol forró italokkal és finomságokkal várjuk a pihenni és melegedni vágyókat.

Belépőjegy: felnőtt: 600 Ft, 14 év alatt: 400 Ft.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel