Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Végzetes volt két kulcsemberünk kiválása
2012-11-18 00:30:06
A kézilabdás szombat második mérkőzésén nem sikerült győznie az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapatának. A Claas Törökszentmiklós igazolta jó hírét. A forduló előtt harmadik helyezett vendégek 25-21 arányú diadallal távoztak a Kemény Ferenc Sportcsarnokból. A kilátogató szépszámú szurkolótábort rossz hír fogadta, csapatunk egyik legeredményesebb játékosa Juhász Károly sérülés miatt nem tud pályára lépni. Gondjaink szaporodtak azzal, hogy Nyikes Csaba egy ütközés során úgy megsérült, hogy a továbbiakban nem tudott rendelkezésre állni. Két kulcsemberének elvesztése mély nyomokat hagyott a házigazdákban. Az Iványi-legénység erejét felőrölte, hogy a meccs egészében futott az eredmény után. A szentmiklósiak éltek az ölükbe pottyant lehetőséggel. Ha sikerült őket megközelítenünk, akkor is képesek voltak újítani, így magabiztosan nyerték a meccset.

Jó egri kezdést követően megtorpanásunkban jelentős szerepet vállalt Nyikes Csaba sérülése. A Törökszentmiklós lecsapott a lehetőségre, folyamatosan növelték a különbséget. Szinte végig magabiztos előny tudatában kézilabdáztak a vendégek. Padla és Vojkovics gólerős játéka is kevés volt az üdvösséghez. Győzelmével a vendégcsapat feljött a táblázat második helyére. A Balmazújvárossal szemben rangadót veszítő Nyíregyháza lecsúszott a negyedik pozícióba. A Mezőkövesd újabb értékes pontot veszített hazai környezetben, ezúttal az alsóházhoz tartozó Hajdúnánás ért el döntetlent az MKC otthonában. Az SBS Eger-Eszterházy SzSE veresége ellenére maradt az ötödik helyen.

Férfi kézilabda NB I/B keleti-csoport, 9. forduló
SBS Eger-Eszterházy SzSE - ClAAS-Törökszentmiklósi KE 21-25 (8-14)

Kemény Ferenc Sportcsarnok 700 néző. Játékvezetők: Kisfalvi I., Péli S.
Legeredményesebb egri góldobók: Padla 6, Vojkovics 5, Drizner, Nyikes 3-3

Zagyi Tibor fotóriportja a mérkőzésről itt...


A játéknap további eredményei:
Kőnig-Trade-Balmazújváros - Nyíregyháza-Nyír-Komplett 31-21
Balassagyarmati Kábel SE - Hajdúböszörményi TE 33-29
Gödöllői KC - Primavera Mizse KC 22-24
Ózdi KC - Békési FKC 30-35
Mezőkövesdi KC - Hajdúnánás-Robzol 2000 KS 26-26


RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel