Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - - Volga-parti szomorúság - Se védekezés, se támadás
2012-10-06 19:46:35
Jobbra számítottunk. Három gólos vereséget szenvedett Volgográdban a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. A Bajnokok Ligájában nem sikerült az egriek bemutatkozása. Az első fordulóból elhalasztották a Tbiliszi elleni találkozót. A győzelem reményével útra kelt egri csapat továbbra is nyeretlen maradt Oroszországban. A Volga-parti városban korszerű uszodában fogadta az orosz bajnok az Egert és végig uralta a játékot. Az elején Bátori és Salamon előnygóljaival tartotta a lépést a magyar együttes, de a félidőben Jurcsik duplájával 6-4-re vezetett a Szpartak, miközben Biros ötméteresét kivédte Fjedorov. A fordulás után Akszenov szép ejtése a lehető legrosszabbkor érkezett. Varga Zsolt és Biros Péter találataival még sikerült felzárkózni 7-6-ra. Az oroszok lassították a játékot, a centerjátékot erőltették. A sok hibával játszó Eger a negyedik negyedben sem tudott egyenlíteni. Két kivédekezett emberhátrány követően a házigazdákhoz pattant a labda és másodszándékból, szélről növelték az előnyüket. Gór-Nagy Miklós bombája a szépítésre volt elegendő.


Bajnokok Ligája, A-csoport, 2. forduló
Szpartak Volgográd (orosz) - ZF-Eger
10-7 ((3-2, 3-2, 1-2, 3-1)

Volgográd, 1200 néző. V.: D. Adzic (montenegrói), Koryzna (lengyel)
VOLGOGRÁD: FJEDOROV - Lazarev 1, AKSZENOV 2, Latypov, Panfilij 1, JURCSIK 3, Halturin, Sztratan 1, Balasov 1, Rekecsinszkij 1, Liszunov , Agarkov, Ivanov. Edző: Vaszilij Karabutov.
EGER: Szécsi - Graham, Salamon 1, Bundschuh, Seman, Biros 1, BÁTORI 2. Cs.: VARGA ZS. 1, Kovács G., Mezei 1, Gór-Nagy 1, Gerritse. Vezetőedző: Gerendás György.

Gerendás György: Elégedetlen vagyok a látottakkal. Pontatlan támadójátékkal és gyenge védekezéssel nem lehet nyerni. Csapatom nem tudta megismételni a Szolnok elleni Magyar Kupa meccseken mutatott játékot. Több van bennünk, de ezt még nem tudtuk ma megmutatni.
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel