Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Nagy ütközet várható Mezőkövesden
2012-10-04 14:47:53
Az előttünk álló hétvégén csak a férfiak számára rendeznek fordulót a másodosztályú kézilabda bajnokságban. A hölgyeknél válogatott hétvége van, így a 4. forduló összecsapásaira csak egy hét múlva kerül sor. Pályára lépnek ugyanakkor az urak, sőt az NB I/B keleti-csoportjának harmadik körében nagy rangadó vár az SBS Eger-Eszterházy SzSE-re. Iványi Bálint edző fiai a Mezőkövesdi KC vendégei lesznek szombaton 18 órai kezdettel. A találkozót nagy várakozás előzi meg mindkét fél részéről. A kövesdiek szeretnének visszajutni az élvonalba, míg az egriek a dobogót célozták meg. Ilyen szép terveket szövögető együttesek csak jó meccset tudnak egymással játszani, így a szombat esti rangadó nagy nyertesei a szurkolók lehetnek. Az MKC mellett szólhat a hazai pálya, míg az Egert éppen a kiszámíthatatlansága teheti veszélyessé.

Két győzelmen van túl a bajnokságban a Mezőkövesd. A négy pontot nyögvenyelősen gyűjtötte be az egykori kiváló válogatott beállós Zsigmond György gárdája. A "győzelmeket nem kell megmagyarázni" – ezt vallják Matyóföldön is. A szakember az esélyekkel kapcsolatosan elmondta: mindenki az MKC-t akarja megverni, ellenük a halottak is föltámadnak. Remélhetően a mieink is harapós kedvükben lesznek szombat este. Jó játékkal és szép eredménnyel szeretnék feledtetni az elmúlt hétvégi döntetlent. Ezzel együtt hatalmas bravúrnak számítana az egri pontszerzés. A két klub jó kapcsolatot ápol egymással, ám minden bizonnyal most a barátság háttérbe szorul másfél órára.

Férfi kézilabda NB I/B keleti-csoport, 3. forduló
Mezőkövesd, 2012. október 6. (szombat) 18 óra
Mezőkövesdi KC - SBS Eger-Eszterházy SzSE


A játéknap további párosításai:
Balassagyarmati Kábel SE - Ózdi KC
Gödöllői KC - Kőnig-Trade-Balmazújváros
Primavera Mizse KC - Hajdúnánás-Robzol 2000 KS
CLAAS-Törökszentmiklósi KC - Békési FKC
Hajdúböszörményi TE - Nyíregyháza-Nyír-Komplett

A bajnokság állása
RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel