Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Előbb emlékverseny, majd TOP12 a Kistályai úton
2012-10-04 14:44:27
Az előttünk álló napok kínálatát a feszített versenynaptár miatt két egyéni verseny is gazdagítja, melynek a Kistályai úti játékcsarnok ad otthont. Szombaton 10 órai kezdettel bonyolítják le a helyszín névadójáról elkeresztelt, hagyományos Dr. Ruttkay Vilmos Emlékversenyt. Másnap, szintén a megyeszékhelyen rendezik a 2012. évi Heves megyei utánpótlás és felnőtt TOP12-es bajnokságot. Utóbbi viadalon négy kategóriában állnak asztalhoz szűkebb hazánk legjobbjai. Az esemény - csakúgy mint a szombati emlékverseny – 10 órától startol. Az NB I/B-s csapatbajnokságban szereplő Egri ÁFÉSZ SC II. a Soltvadkerti TE Akker-Plus vendége lesz. A mieink a győzelem megszerzésének reményében utaznak a Kunságba.

Szombaton bonyolítják le a hagyományos Dr. Ruttkay Vilmos Emlékversenyt, ahol újonc, serdülő és ifjúsági korú játékosok vívnak meg az érmekért, illetve a legeredményesebb szakosztálynak járó id. Kovács György-emlékkupáért.

Vasárnap, szintén a megyeszékhelyi játékcsarnokban kerül megrendezésre a 2012. évi Heves megyei utánpótlás és felnőtt TOP12 bajnokság, ahol négy kategóriában (utánpótlás leány és fiú, illetve női és férfi) mérkőznek meg szűkebb hazánk legjobb játékosai a színvonalasnak ígérkező eseményen.

A hétvége programja:

Szombat:
Dr. Ruttkay Vilmos utánpótlás emlékverseny

Eger, 10.06. 10:00

Vasárnap:
Heves megyei utánpótlás és felnőtt TOP12 bajnokság

Eger, 10.07. 10:00


RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel