Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Mindennek van határa
2012-10-02 20:22:08
A tévékkel, a kiemelt kockázat emlegetésével eddig lehetett takarózni az illetékeseknek. De a televíziók nem közvetítik a szombati Eger - Kecskemét meccset. Nappal lesz, nem kell villanyfény. Nem kiemelt kockázatú találkozó a kecskeméti szurkolókat név szerint szokták felsorolni a kommentátorok. Mind a hatot. A mérkőzés helyszíne Debrecen, DVSC Stadion. Észérvekkel nehéz erre indoklást találni. Előírás szerinti, (értelmetlen) ketrecek a lelátón, jó talajú játéktér, mindenféle előírás teljesítve. Öltöző, parkoló is van. Jöhetnek a VIP vendégek, sajtósok. Meccsre vágynak az egriek. Mégsem láthatunk NB I-es meccset Egerben. Az egri stadion helyett egy ideiglenes mobil lelátós nagyerdei pálya. Sokszor úgy állítják be, mintha a Szentmarjay Stadion nem is létezne.


A kecskemétiek is értetlenkednek. Miért kell Debrecenben játszaniuk. A 10. forduló fordulónál tartunk felmerülnek kérdések, amelyre választ vár minden egri focit szerető sportbarát.

1. Ki az az ember, aki azt mondta, hogy az Eger - Debrecen meccs kiemelt kategória? Mind az ötven Debrecenből érkező szurkoló mellé jutott volna egyenruhás. Egerben annyi rendőr volt szombat este az utcákon, mint egy gyengébb Fradi - Újpest rangadón.

2. Ki nem engedélyezte hogy Eger - Kecskemét meccset nappal Egerben rendezzék meg?

3. Mikorra lesz villanyvilágítás?, Bár most ez a kérdés nem lényeges. Vagy elég lenne ha lenne 4 villanyoszlop, Nappal úgy sem kell villanyfény.

4. Mit válaszolt Mirkóczki Ádám országgyülési képviselő levelére az MLSZ vezetése?


Agria Press - Bajzát R.
FOTÓ: Zagyi Tibor
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel