Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Egyetlen pozitívum, hogy pontot mentettünk
2012-09-29 23:34:36
Biztos győzelemben reménykedtek az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapatának szurkolói a Balassagyarmat elleni hazai premier alkalmából, ám csalódniuk kellett. Az NB I/B keleti-csoport 2. fordulójában együttesünk 22-22 arányú döntetlent ért el a Kemény Ferenc Sportcsarnokban nógrádi riválisával szemben. Optimizmusunkat volt mire alapozni, hiszen legutóbbi két mérkőzésünket megnyertük a Kábel SE ellen. Az előző kiírás tavaszi szezonjában bajnoki meccsen múltuk felül őket, majd nyáron egy felkészülési torna keretében is jobbnak bizonyultunk. A jelek szerint ellenfelünk jól kiismert bennünket, ugyanis ponttal távoztak városunkból. Iványi Bálint edző tanítványai végig loholtak az eredmény után, végig a gyarmatiak vezettek. Egyenlítenünk a vége előtt tíz másodperccel sikerült. Ez volt az egyetlen pozitívuma hazai szemszögből a szombat délutáni összecsapásnak.

A mieink támadójátéka sok kívánnivalót hagyott maga után. Görcsösek voltunk, és nagyon sok hibát követtünk el. Védekezésünk sem volt mindig a helyzet magaslatán, az első játékrész hajrájára úgy érkeztek meg a csapatok, hogy a Balassagyarmat hat góllal vezetett. Szerencsére a félidő utolsó percei jól sikerültek, így sikerült meccsben tartani magunkat. Fordulás után állandósult az egy-két gólos vendég vezetés. A végjáték izgalom szempontjából emlékezetes maradhat. 20 másodperc volt hátra, amikor a gyarmaiak 22-21-es vezetésre tettek szert. Utolsó támadásunk végén sikerült egalizálnunk az állást, de a vendégeknek még mindig maradt lehetőségük gólt szerezni időntúli szabaddobásból. Szerencsénkre ez nem következett be, így maradt a pontosztozkodás.

Férfi kézilabda NB I/B keleti-csoport, 2. forduló
SBS Eger-Eszterházy SzSE 22-22 (10-13)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok 300 néző. Játékvezetők: Hargitai G., Palkovits D.
Egri gólszerzők: Padla 8, Juhász Z. 5, Juhász K. 3, Lezák, Nyikes 2-2, Benei, Drizner
Hétméteresek: 4/2 illetve 3/2
Kiállítások: 8 perc illetve 12 perc

Az eredmény alakulása: 1-2, 3-5, 5-9, 7-13, 10-13, 13-14, 15-16, 17-18, 19-20, 22-22

Iványi Bálint:
- Nagyon sajnálom ezt a pontvesztést. Legszörnyűbb az, hogy nem is érdemeltünk többet. Ilyen kevés lőtt góllal megyei bajnokságban sem lehet hazai pályán meccset nyerni.

További szombati eredmények:
Ózdi KC - Gödöllői KC 28-27
Mezőkövesdi KC - Békési FKC 23-22RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel