Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Tárkány az utolsó bástya
2012-09-26 12:28:33
A Magyar Kupa országos táblája 2. fordulójában a szerdai njátéknapon az FTC- Haladás mérkőzés a legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapás. Az egyetlen Heves megyei csapatként a Felsőtárkány SC érdekelt. Az NB III-as hazaiak szerdán 15.30-tól fogaják az NB II-es Szigetszentmiklósi TK-Erima csapatát. Vígh Ferenc a hazaiak edzője nem számíthat a sérüléssel bajlódó Besenyei Ferenc játékára. - A sikeres bajnoki szereplés mindennél előrébb való, így ma azoknak a játékosoknak adok lehetőséget, akik az elmúlt időszakban kevesebb időt töltöttek a pályán. A műfüvön edződő esélyesebb riválisnak vélhetően nem lesz egyszerű a mi pályánkon érvényesülni. - fogalmazott a tárkányiak játékosedzője.


A vendégeknél a Ferencváros korábbi válogatott csatára, Horváth Ferenc által irányított együttesben több élvonalbeli rutinnal is rendelkező labdarúgó szerepel. Szamosi Tamás, Urbán Gábor, Márkus Tibor, Zsivótczky Norbert vagy Bali Péter nevét említeni.


Magyar Kupa 2. forduló
Felsőtárkány SC - Szigetszentmiklósi TK-Erima

Szerda, 15.30. V.: Nagy Róbert (L. Tóth L., Galán R.).

Agria PressKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel