Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kispályás labdarúgás – Az előző hét eredményei
2012-09-25 10:42:14
Az elmúlt héten a harmadik forduló mérkőzéseit rendezték az Egri Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Az első osztályban már csak egy csapat hibátlan. A Marshall-HBH eddig valamennyi mérkőzését megnyerte. A harmadik körben az Agria Volán ellen bizonyult jobbnak a HBH. Az Imola látszólag kiheverte a nyitó fordulóban elszenvedett vereséget, azóta két meccset nyert a címvédő, így már a harmadik helyen áll. A második vonalban három döntetlen született a lejátszott négy összecsapásból. Ennek tudható be az, hogy nincs már 100%-os együttes ebben a csoportban. Egy szinttel lejjebb a Canoncito Pum, a Platt 2003 KFT és az EAFC ’99 nem veszített még pontot. Az öregfiúk két osztályában az Eger-Kapu valamint a HMB áll a legjobban.


A 3. forduló eredményei, tabellák


I. osztály itt...

II. osztály itt...

III. osztály itt...

Öregfiúk I. osztály itt...

Öregfiúk II. osztály itt...RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel