Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Belehúztunk: Szolnok ellen a negyeddöntőben
2012-09-24 20:34:45
A Magyar Vízilabda Szövetségben elkészítették a Theodora Magyar Kupa negyeddöntőinek kiemelés nélküli sorsolását. A ZF-Eger csapata talán a legnehezebb ellenfelet kapta. A nyáron jelentősen megerősödött Szolnok ellen kell kiharcolni a négyes fináléba kerülést. Jó hír ez egyben az egri szurkolók számára, hiszen szombaton igazi rangadó keretében láthatják az idény során először hazai medencében küzdeni Birosékat. A csapatok idény eleje lévén még nem lesznek csúcsformában, ám minden bizonnyal izgalmas párharcnak lesznek szemtanúi a Bitskey-uszodába kilátogató drukkerek. A továbbjutás két mérkőzésen dől el. A visszavágót egy nappal később, vasárnap bonyolítják le Szolnokon. A többi párosítás közül szintén kiemelkedik a Vasas - Honvéd összecsapás. A Fradi a Szegeddel, a Debrecen pedig a Szentessel csap össze.

A további párosítások
Vasas - Honvéd
FTC - Szeged
Eger - Szolnok
Debrecen - Szentes

Az első mérkőzésen az elöl állók a pályaválasztók. E mérkőzések időpontja szeptember 29., e hét szombatja. A visszavágók másnap, szeptember 30-án lesznek. Ez alól kivétel az utolsó pár, mert a szentesiek egyiptomi útja miatt azt a negyeddöntőt később (egyelőre nem fixált időpontban) rendezik meg.
Az elődöntőket november 10-én (sorsolás október 15-én) bonyolítják le, Az elődöntőket november 10-én (sorsolás október 15-én) bonyolítják le, a finálé időpontja pedig november 11.

A hétvégén lebonyolított selejtezőtornák eredményei:

A-csoport (Nagykanizsa)

1. Szeged, 2. Ferencváros, 3. Kaposvár, 4. Nagykanizsa

B-csoport (Szentes)
1. ZF-Eger, 2. Szentes, 3. BVSC, 4. Ybl, 5. EKF-Egerfood-Imola

C-csoport (Miskolc)
1. Szolnok, 2. Honvéd, 3. OSC, 4. Miskolc

D-csoport (Pécs)
1. Vasas, 2. Debrecen, 3. PVSK, 4. UVSE


RG
Fotó: vlv.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel