Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Vasárnapi megyei eredmények
2012-09-16 20:19:39
Egy mérkőzést rendeztek vasárnap a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Markaz – Detk összecsapás a hazaiak 4-1 arányú, magabiztos győzelmével fejeződött be. Egy szinttel lejjebb, a keleti-csoportban a Visonta nem kegyelmezett az Egerbaktának, a Domoszló pedig Mátraderecskéről hozta el mind a három pontot. Nyugaton az Ecséd kiütötte a vendég Lőrincit. Szomszédvári rangadót nyert a Csány a Horttal szemben. A Zagyvaszántó Gyöngyöspatán járt sikerrel, míg a Petőfibánya gyöngyöstarjáni vendégjátéka pontosztozkodást hozott. A harmadik vonalban győzött a Sportcentrum Eger, a Karácsond, a Pély és a Kerecsend. A Mikófalva – Váraszó összecsapáson 2-2 lett a végeredmény.

Vasárnapi eredmények

Megyei I. osztály

MARKAZ – DETK 4-1

Megyei II. osztály
Keleti-csoport

VISONTA – EGERBAKTA 4-0
MÁTRADERECSKE – DOMOSZLÓ 1-4
Nyugati-csoport
CSÁNY – HORT 4-1
GYÖNGYÖSPATA – ZAGYVASZÁNTÓ 2-4
ECSÉD – LŐRINCI 9-0
GYÖNGYÖSTARJÁN – PETŐFIBÁNYA 1-1

Megyei III. osztály
MIKÓFALVA – VÁRASZÓ 2-2
KARÁCSOND – MÁTRABALLA 6-1
PÉLY – BALATON 4-2
EGRI SPORTCENTRUM - ANDORNAKTÁLYA II. 3-1
KERECSEND – NOSZVAJ 4-2


RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel