Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Áttörés: először rendezünk 100 kilométeren belül bajnokit
2012-09-13 18:01:00
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága módosította a jövő szombaton 16 órára kisorsolt Egri FC – DVSC mérkőzés helyszínét. A testület döntésének értelmében a bajnoki címvédő ellen a Diósgyőr stadionja lesz az Eger otthona. Érdekesség, hogy az OTP Bank Liga 2012/2013-as kiírásában a miskolci létesítmény a harmadik, ahol együttesünk pályaválasztóként szerepel. Első hazai megmérettetésünknek (Egri FC – Siófok) a fővárosi Illovszky Stadion, majd a 6. fordulóban lejátszott Ferencváros elleni meccsnek a debreceni pálya volt a helyszíne. A Videotonnal vívott összecsapásnál a pályaválasztói jog felcserélésére került sor, így tavasszal látogatnak a Suoza-fiúk Egerbe (ha addigra elkészül a világítás). Az MLSZ döntésének – persze némi iróniával – az EFC szurkolói is örülhetnek, hiszen először fordul elő, hogy 100 kilométeren belül rendezzük hazai meccsünket.

Örömteli, egyben biztató, hogy "hazai környezetben" veretlen Simon Antal vezetőedző gárdája, hiszen az említett két összecsapást döntetlennel zárták a fiúk. A nagy vándorlás közepette azt is tudjuk, hogy milyen a diósgyőri stadion légköre és talaja, hiszen a harmadik körben ezen a pályán kaptunk ki a házigazdaként szereplő DVTK-tól 1-0-ra.

Az Egri FC vezetése a Debrecennel szembeni Ligakupa találkozót (ez volt a csapat első és utolsó meccse eddig a Szentmarjay Stadionban) nyújtotta be igényét arra vonatkozóan, hogy a "nagy Lokit" is az Érsekkertben láthassuk vendégül. A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes testülete nem támogatta a mieink törekvését. Még a hivatalos válasz megérkezése előtt gondoskodott menedzsmentünk a diósgyőri rendezésről. Az MLSZ természetesen elutasította kérelmünket, nem számított ez meglepetésnek Egerben, így a hivatalos állásponton senki nem lepődött meg.

Az Egri FC – DVSC-TEVA meccset szeptember 22-én, szombaton 16 órakor bonyolítják le.RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel