Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Megyei labdarúgás – Utazik a Szalók, otthon a Péterke
2012-09-13 11:24:51
Két csapat van nagy versenyfutásban a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Négy forduló után még nem veszített pontot az Egerszalók és a Pétervására, így ők várhatják a legkedvezőbb pozícióból a soron következő játéknapot. A jobb gólaránya miatt listavezető Egerszalók a pont nélküli Bélapátfalva otthonában lép pályára. A Pétervására jóval nehezebb meccs előtt áll, szombati ellenfele a tavaly még NB III-as Gyöngyöshalász lesz. Az élmezőny további együttesei közül a Detk a Markazt látja vendégül, az Andornaktálya a rajtnál nagyon beragadt Besenyőtelekhez utazik, míg a Maklárra Borsodnádasdon vár ütközet. A Verpelét a Füzesabonynál a Nagyréde pedig a Tarnalelesznél tűnik esélyesebbnek hazai környezetben. Novajon alsóházi rangadót vív a hazai együttes és az újonc Szücsi. Az alacsonyabb osztályokban is teljes kört bonyolítanak le a hétvégén.


Párosítások, játékvezetői küldés itt...


RG
Fotó: Zagyi Tibor







Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel