VB 2026 - Amerikai trió

Döntött a FIFA moszkvai kongresszusa. Bejelentették, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó alkotta CONCACAF-trió ad otthont a 48 csapatos 2026-os világbajnokságnak.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kispályás labdarúgás – Vasárnap eldől, hogy ki lesz a bajnokok bajnoka
2012-06-20 19:32:40
Vasárnap kerül sor a Lajosvárosi Sporttelep salakos pályáján a Bajnokok Tornájára. Az Egri Kispályás Labdarúgók Egyesülete által szervezett hagyományos viadalon a 2011/2012-es szezon pontvadászataiban az első helyen végzett együttesek szerepelnek majd. A 2X15 perces körmérkőzésekből álló tornára ezúttal az Imola Bau, a Platina, a Veriga Söröző, az Eger-Kapu és a Park-Klub.hu csapatai kvalifikálták magukat. Érdekesség, hogy az ötös mezőnyből hárman (Imola, Platina, Eger-Kapu) a tavalyi finálénak is résztvevői voltak. A tíz mérkőzésből álló sorozat délelőtt 9 órától kezdődik. Az utolsó találkozót negyed háromtól bonyolítják le. A Bajnokok Tornáját követően kerül sor a bajnokságokban dobogós pozíciókban záró csapatok számára az érmek átadására.

BAJNOKOK TORNÁJA
2012.06.24.(vasárnap)
Helyszín:
Lajosvárosi Sporttelep

Résztvevő csapatok:
IMOLA BAU KFT (I. osztály bajnoka)
PLATINA FC ’96 (II. osztály)
VERIGA SÖRÖZŐ TFC (III. osztály)
EGER-KAPU (öregfiúk I. osztály)
PARK-KLUB.HU (öregfiúk II osztály)


A Bajnokok Tornája sorsolása itt...

Versenykiírás itt...RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel