Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Egri FC: aranybetűkkel...- Nyilatkozatok
2012-05-27 00:49:56
Egri FC: Isten hozott az NB I-ben - frappáns fórum beírás is jelzi Eger visszatér az élvonalbeli futballba, 25 év után újra NB I-es csapatunk van. Az Egri FC az utolsó forduló eredményétől függetlenül feljutott az NB I-be. Óriási siker, az őszi 8. hely 11 pontos hátrány után fantasztikus tavaszi meneteléssel 11 meccses győzelmi sorozattal. Szombaton a DVSC-DEAC 3-1-es legyőzésével felért a csúcsra az Egri FC. A szurkolók, az egri és környékbeli polgárok is bizalmat szavaztak a csapatnak 3000-en ültek a lelátón. A lefújás után ellepte a közönség pályát és az öltöző épület előtt fergeteges ünnepléssel emlékezetessé tette ezt a szombat estét. A boldogság pillanataiban érdeztük a edzőket, játékost, tulajdonost, támogatót. Habis László polgármester Csíksomlyóból gratulált a csapatnak,

Simon Antal, vezető-edző: - Az őszi szezon után egy jól sikerült téli felkészülést csináltunk. A siker kulcsa volt, hogy hogy mindig csak a soron következő mérkőzés megnyerésére koncentráltunk. Tizenegyszer nyertünk sorozatban ezért lettünk NB I-esek.


Kocsis Zoltán tulajdonos: - Csodálatos érzés. Ezért érdemes dolgozni Mindenki munkáját köszönjük, a szertárostól a vezetőedzőig. A legnagyobb elismerés hangján szólhatok a támogatóinkról. Bízom benne, hogy mai 3000-es nézőszám alap lesz az NB I-ben, Nehéz szavakat találni. Hozzáteszem László István csapatának NB III-as bajnoksága is kellett ahhoz, hogy most ünnepelhessük az NB I-be jutást.

Jámbor János főtámogató:
Nagyon örülök, hogy nemcsak egy góllal, hanem magabiztos játékkal 3-1-re nyertünk. A 11 meccses győzelmi sorozatot nagyra értékelem. Most már NB I-esek vagyunk Nagyjából ez a keret szerepel majd az első osztályban, néhány játékossal megerősítve.

Vancsa Miklós ügyvezető igazgató: - Az ősz végén amikor nyertünk négy meccset, már érezhető volt, hogy fel tudunk zárkózni a dobogó közelbe. A mostani 11 meccses veretlenségi sorozat páratlan. Le a kalappal a szakmai stáb előtt. Ahogy közeledtünk a Szolnok és Békécsaba felé érezhették, van itt egy csapat amely nagyon erős, Nekünk sikerült előznünk. Utána már nem engedtük kezünkből az első helyet. Nagyon boldogok vagyunk. A tabellán meghúzhatják a vonalat az első helyezett alatt. Nagy öröm hogy ennyien voltak a lelátón, bízunk benne hogy az egri emberek tudnak ősszel NB I-es meccseket is látni.

László István: - Az ünneplés pillanataiban sem szabad felejteni, hogy Keller József hét éve a semmiből elindította újra az egri labdarúgást. Büszke vagyok hogy akkor engem keresett meg edzőnek. Aztán Keller József barátai majd Urbán Miklós és Farkas János tettek sokat az NB III-as bajnoki cím megszerzéséért. Napjainkban Jámbor János, Vancsa Miklós, Kocsis Zoltán a sikerek fő részesei. Óriási tiszteletet érdemel a szakmai stáb.

Romhányi Tamás: - A tavalyi NB III-as bajnok is erős volt, ez a mostani gárda is jó csapatot alkot. Kellett az idő hogy összeérjen a csapat. Megismertük egymást, szakmailag és emberileg is. Tudunk küzdeni egymásért és a klubért. A lábam jövő hét kedden műtik, négy-hat hónap a felépülési idő.

Farkas Ádám: Pályafutásom csúcsa volt ez a mérkőzés. Szenzációs félévet produkáltunk A 11 meccses győzelmi sorozat bármelyik bajnokságban megállja helyét. Nyolcadik helyen fordultunk. Télen egy jó felkészülésnek tudható be a 11-es sorozat. A jó szakmai háttér és szurkolók támogatása nélkül nem jött volna létre.ÍKöszönjük.


Rázsi Botond alpolgármester: - Egy évvel ezelőtt a totális reménytelenség időszakában is volt pár ember aki bízott az egri labdarúgásban. Ha nem biztunk volna, akkor most nem ünnepelhetnénk itt. Óriási elégtétel és üzenet mindenkinek: sosem szabad feladni. A másik amit ki kell emelni az a hála. Jámbor Jánosnak,Vancsa Miklósnak, Kocsis Zoltánnak, Simon Antalnak, Vojtekovszki Csabának, az egész csapatank, stábnak. Aranybetükkel írták be nevüket az egri labdarúgás történetébe Eger 25 év után újra B I-es. Örülök, hogy az önkormányzatnak is volt pici szerepe ebben, Most ünnepelni kell , aztán készülni a következő idényre. Eger igazi sportváros. Ez a héten a második bajnoki cím. Vízilabdás arany és ezüst, kézilabdás bronz. Be kell osztani az erőnket, de a labdarúgás példája mutatja összefogással sok minden elérhető.

Bojtor László - Ez életemben a második bajnoki címem, A Honvéddal nyertem NB I/B-s bajnokságot. Sikerült egy jó csapatot összkovácsolni tavaszra. Szeretnénk Mezőkövesden megszerezni sorrendben a 12. győzelmet is,

Habis László polgármester: - Erdélyben,kaptam a hírt, hogy BAJNOK LETT A MI CSAPATUNK, így sajnos a háromezer lelkes néző között én magam nem tudtam részt venni a szombati ünneplésben. Biztos vagyok benne, hogy jövő héten mindent bepótolunk, egy Mezőkövesd elleni, országos sporttelevízió által is közvetített rangadó után! Örömmel gratulálok a csapat tagjainak, a megsüvegelendő szakmai teljesítményt nyújtó Simon Antal edzőnek, Vancsa Miklós klubvezérnek és minden munkatársuknak. Olyan sikerélményt, olyan pillanatokat és izgalommal teljes időszakot hoztak el nekünk, melyre 26 éve várt ez a város. Tették mindezt rögtön az első NB II-es szezonunkban, holott már ennek a minőségi előrelépésnek is nagyon örültünk! Ez a siker nagyban köszönhető a szakmai vezetők mögött álló támogatónak, a minőségi futball iránt a végletekig elkötelezett, számomra igen szimpatikus mecénásnak, Jámbor Jánosnak.


Agria Press - Bajzát Rafael
FOTÓ: Zagyi Tibor
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel