Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Élcsapatok egymás ellen
2012-04-19 11:50:20
A végső helyezések szempontjából fontos játéknapot rendeznek a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A 22. fordulóban az első négy helyen álló csapatok egymás ellenfelei lesznek. Nagyrédén és Pétervásárán rendeznek nagy érdeklődéssel várt ütközetet. Az éllovas Heves a negyedik pozícióban lévő Pétervására vendége lesz, míg Rédén a tabellán második Szőlőkert fogadja a harmadik Verpelétet. Az alsóházban is játszanak rangadót. A tizenharmadik Bélapátfalva riválisa az egy hellyel mögötte lévő, a héten edzőváltáson átesett Füzesabony lesz. Komoly presztízse van az Andornaktálya – Novaj párharcnak. Télen gyakorlatilag a komplett Novaj áttelepült Andornakra, ez teheti pikánssá a találkozót. A tavaszi forma alapján a házigazdák tűnnek esélyesnek. Tarnaleleszre a Tarnaméra, Besenyőtelekre a Maklár, Detkre pedig a Markaz utazik. A meccsek 17 órától kezdődnek.


Párosítások, játékvezetői küldés itt...
RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel