Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás – Külföldön is osztották a pofonokat
2012-04-16 12:23:57
Két országban, három helyszínen voltak érdekeltek az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztályának növendékei a napokban. A Dorkó Péter által irányított egyesület tagjainak nagy része a szlovákiai Losoncon vett részt egy meghívásos viadalon. A BoxingOne mérkőzéseire is sor került szintén a Felvidéken. A galántai eseményen két egri kiválóság vendégbokszolóként segítette győzelemhez a győri gladiátorokat. Könnyű Richárd révén Németországban is érdekelt volt az EVSI. A korosztályos magyar válogatottal portyázó sportoló világbajnoki ötödik helyezett német versenyzőt múlt felül, majd egy nappal később megadásra kényszerítette a francia bajnokot is. Utóbbi riválisát könnyen elintézte.

Az elmúlt napok történéseit Dorkó Péter foglalta össze.

Szlovákia - Losonc
A csapat nagyobbik része Losoncon vett részt egy meghívásos versenyen, ahol hét versenyzőnk mérkőzött. Sütő Gábor, Farkas Martin, Soós Patrik és Oláh Eszter győzelemmel hagyta el a szorítót, míg Pap Kornél, Balogh Benjamin és Kis Patrik a második helyen végzett. Jó felmérő volt, ahol meg tudtunk mérkőzni a szlovák utánpótlás legjobb versenyzőivel is.

Szlovákia - Galánta
BoxingOne mérkőzésre is sor került a szlovákiai Galántán, ahol a már megszokott Győri Gladiátor színekben 56 kg-ban Könnyű Róbert, míg 75 kg-ban Tóth László mérkőzött. Robi győzelemmel segítette a csapatát, Laci veresége erősen kérdőjeles volt, de a győri csapat 8:6 arányban nyerte a csapatbajnokit és holtversenyben vezeti a bajnokságot. Következő körben április 28-án Győrben "fogadjuk" a Debrecen Thunders gárdáját.

Németország
A másik Könnyű testvér Richárd Németországban osztotta a pofonokat. Bőséggel. A németek elleni szombati találkozón a tavalyi junior vb. 5. német versenyzőt - hazai pályán- csak német bírók pontozása mellett, egy ponttal verte. Vasárnap már nem bízott semmit a véletlenre és a pontozókra a második menetben az idei francia bajnok feladta ellene a kilátástalan küzdelmet.
RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel