Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teremfoci – Újabb váltás az élen
2012-02-13 09:47:28
A 13. forduló mérkőzéseit rendezték a Sárkánytűz Söröző nevét viselő téli teremlabdarúgó bajnokságban. A játéknapot követően ismét helycsere történt az élen. A váltáshoz az kellett, hogy a Protek-Hangácsi Pincészet döntetlenre végezzen a Police 07-el, a riválisok pedig győzzenek. A Bosch Eger és a Barlang Büfé-Felnémet nem hibázott. Az élmezőny jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a Bosch Eger (35 pont) vezet, mögötte pedig a Protek-Hangácsi Pincészet (34 pont) és a Barlang Büfé-Felnémet (34 pont) helyezkedik el. A hátralévő két fordulóban várhatóan nagy izgalmak várhatók az aranyéremért zajló küzdelemben. A legközelebbi játéknapon például a Bosch és a Protek csap össze február 18-án szombaton.


Sárkánytűz Söröző téli teremlabdarúgó bajnokság
Eger, Pásztorvölgyi Iskola tornateremA 13. forduló eredményei itt...

Tabella itt...

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel