Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda - Legyőzték a listavezetőt
2012-01-27 11:05:57
Őrzi hazai veretlenségét az Egri KOK-Sportisksola-EKF NB II-s férfi kosárcsapata. Filkorék legutóbb a legyőzték a listavezető Békéscsabai KK együttesét (79:66). Nem úgy indult a mérkőzés, hogy ebből győzelem lesz, hiszen az első negyedben rengeteget hibáztak biztos helyzetekben is, és a távoli dobásaink sorra kimaradtak. A kis szünet után az agresszivebb védekezéssel sikerült felpörgetni a ritmust, és a szerzett labdákból beindult a pontgyártás. A három pontos vonalról is be-betaláltak az egriek és sikerült átvenni a vezetést a vezetést. Főleg a center posztokon mutatott eredményes játéknak (Szerdahelyi, Filkor), és néhány jókor behulló hárompontosnak (Pongrácz, Baumann) köszönhetik ezt az értékes, szép győzelmet.

Férfi kosárlabda NB II.
Egri KOK VSI - Békéscsabai KK
79-66 (15-18, 21-14, 25-12, 18-22)

EGER:
Szerdahelyi 19, Filkor 18/3, Pongrácz 14/9, Baumann 11/9, Bartuska 8. Cs.: Frey 8, Szilágyi.


Forrás: Kok honlap (www.egrikok.hu)
Agria PressKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel