Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Sportlétesítmények - Órakeret a város szakosztályainak
2012-01-26 12:42:22
Hatezer órányi sportlétesítmény-használati támogatás szétosztásáról hozott döntést január 26-i ülésén az egri közgyűlés. A 2012. évre eső felosztható keretből a városatyák határozata értelmében 110 óra tartalékba kerül. A létesítményhasználati támogatások mértéke edzésekre, testnevelés órákra, iskolai foglalkozásokra vonatkozik, valamint a kiválóan működő Egri Városi Sportiskolát és annak szakosztályait illeti. Büszkék vagyunk az egri fiatalok utánpótlás versenyeken elért eredményeire, ezért a közgyűlési döntés értelmében a hatezer órás keret terhére korosztályos megmérettetéseket is szervezhetnek az egri szakosztályok. A létesítmények igénybevételének rendjét és arányait illetően a közgyűlése áűltal elfogadott sportkoncepció és sporttámogatási rendelet alapján az Oktatási, Kulturális, Sport és Ifjúsági Iroda készített javaslatot. A város által ily módon támogatott létesítményhasználat lehetősége a Sportiskolának előzetesen előirányzott támogatás mértékéig terjed.

Az igénybe vehető több ezer órás időkeret-támogatás a mérkőzések megrendezésére nem vonatkozik, azokról a sportegyesületeknek a létesítményeinket üzemeltető Egri Városi Sportiskolával kell megegyezniük.


2012-es létesítményhasználati órakeret itt...


Agria PressKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel