Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Sérülések és menesztés a szerdai MK-meccs előtt
2012-01-23 12:35:26
Nem a legjobb előjelekkel készül az Eszterházy KFSC-GloboSyS női kézilabda csapata a szerdán esedékes Magyar Kupa nyolcaddöntőre. A Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban 18 órától kezdődő összecsapáson az élvonalbeli Váci NKSE lesz a mieink ellenfele. A nyolc közé jutás egyetlen mérkőzésen dől el. Rossz hír csapatunk háza-tájáról, hogy két játékosunk sérülés miatt egészen biztos, hogy nem léphet pályára. Forgács Judit csapatkapitány térd keresztszalag-szakadást szenvedett a pénteki edzésen, Nagy Nikolettet pedig már meg is operálták porcleválás miatt. Örömteli információ ugyanakkor, hogy a korábbi sérültek közül Kovács Éva már közel 100%-os edzésmunkát végez, és Takács Andrea is szépen gyógyul. Változás a szakmai munkában, hogy Grandjean Gábor edzőt menesztették a csapattól, így Hegedűs Tibor egyedül irányítja tovább az együttest.

Grandjean elküldéséről további információkat és okokat nem sikerült megtudnunk, de a soron következő fontos Magyar Kupa mérkőzés előtt egyébként sem volna sportszerű részünkről foglalkozni a témával. Az egri lányok nagyon várják már a szerdát. Sokan ilyen rangos ellenféllel még nem küzdöttek. Már egy szoros eredmény elérése is szép fegyvertény lenne az NB I őszi bronzérmese ellen.
A Váci NKSE játékoskerete: Bíró Blanka, Juhász Edina, Péntek-Dózsa Katarina - kapusok Barján Bianka, Baross Zsuzsa, Ertl Rebeka, Fülöp Andrea, Gróz Kitti, Gyetván Krisztina, Hódi Renáta, Horváth Alexa, Ivanics Dóra, Klivinyi Kinga, Mészáros Rea Réka, Petrovics Gerda, Szegedi Orsolya, Szondi Zsófia, Tápai Szabina, Uhrakova Lucia - mezőnyjátékosok. Vezetőedző: dr. Ökrös Csaba

Magyar Kupa, legjobb 8 közé jutásért
Eger, Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok 2012.01.25. (szerda) 18 óra
Eszterházy KFSC-GloboSyS - Váci NKSE

Játékvezetők: Ács Zsolt, Báder Róbert


Beharangozó video itt...
RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel