Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz - Két egri vereség és iráni világszenzáció
2012-01-18 23:46:52
Az Egri ÁFÉSZ SC csapata két idegenbeli meccsen is vesztesen hagyta el az asztalt. Szekszárdon 10-0-ra, Kecskeméten 6-4-re kaptak ki az egriek. Zelei Zsolt klubelnök egy világszenzációt jelentő hírről is beszámolt. Az olimpiai selejtezőre Egerben készülő iráni válogatottból Neda Shahsavari, aki kijutott a londoni ötkarikás versenyekre. Iránból eddig még soha nem volt asztaliteniszező olimpikon. Az Ázsiai kvalifikációs tornára készülő, itt Egerben edzőtáborozó, iráni hölgyek célja az olimpiai szereplés kivívása volt. Az ÁFÉSZ SC versenyzői tíz napos felkészülést és nemzetközi tornát szerveztek az áhított cél elérése érdekében.


Zelei Zsolt a klub elnöke így értékelt:
- Nagyon boldogok vagyunk és örülünk, hogy sikerült kijutni Nedának az olimpiára. Az irániak mindennel meg voltak elégedve és köszönték a felkészülésükben való segítséget. Sokat fejlődtek, ami londoni részvételt eredményezett.

Agria Press (B.R.)
Beküldött fotóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel