Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Stabilizálhatjuk helyünket
2010-11-11 11:56:14
Két mérkőzést is játszik a napokban az AVE-Agria RC Eger női röplabda csapata. Pénteken az Újbuda TC otthonában vendégeskednek lányaink, a hét utolsó napján pedig hazai környezetben a Palota-Böllhoff lesz az ellenfél. A legutóbbi két fordulóban szerzett négy pontnak köszönhetően Juhászné Tóth Mária edző tanítványai elmozdultak az eddigi méltatlan pozícióból és jelenleg az 5. helyet foglalják el az NB I-ben. Érdemes tudni, hogy a Szolnok és a Kalocsa egymás elleni rangadóját november végére halasztották, így e két csapat neve mellett egy meccsel kevesebb van. Az alsóház ennek ellenére is rendkívül szoros, szettarányok döntenek csupán a helyezésekről. A soron következő két mérkőzés közül az első számít nehezebb feladatnak, persze komoly téttel bír majd a vasárnapi itthoni megmérettetés is. A mieink hatalmasat léphetnek, hogy felzárkózzanak most már akár az élmezőnyhöz is.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel