Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – Nyerni Nagykállón, a nyeretlennél
2010-11-06 08:42:26
Sokkal jobb csapata van kosarasaink vasárnapi ellenfelének, a Nagykállónak annál, hogy hatból hat vereséggel álljon a tabella alján, mégsem működik valami a szabolcsiaknál. A Nyíregyházától mindössze 14 km-re fekvő városka csapata egyelőre nem találja magát, edzője, Kovács Tibor is felajánlotta lemondását. Hogy elfogadták-e, nem tudni még. Arra talán jó volt a kolléga lépése, hogy felrázza a gárdát – mondta kérdésünkre Váczi Péter egri tréner. Nyeretlen csapatról van szó, mi sokkal előrébb állunk a tabellán, de óvatosnak kell lennünk. Sokat edzettünk a héten, még szombat délelőtt is dobtunk, hogy ráhangolódjunk a találkozóra. Az biztos, hogy Nagykállón egy nehéz helyzetű együttes lesz a vendéglátónk.
Bővebben...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel