Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás – Éremért utazik a VB-re Majoros Ármin Mózes
2009-07-30 23:07:06
Vasárnap elutazik Törökországba Majoros Ármin Mózes, ahol a juniorok kötöttfogású birkózó világbajnokságán képviseli hazánkat. Az Egri Vasas-EVSI kiválósága 96 kilogrammban lép szőnyegre. Takarékossági okokból a magyar szövetség csupán két versenyzőt indít a rangos eseményen. Majoros mellett a másik induló Szabó Martint is érmes pozíció megszerzéséért küldik Ankarába. Az elvárás így mindkettőjükkel szemben nagy. Mózes szerencsére nem fél a kihívástól, sem ellenfeleitől. Elmondása szerint akár a világbajnoki arany is benne van a pakliban. A török fővárosban hétfőn mérlegel, majd egy nappal később kerül sor súlycsoportjának küzdelemsorozatára. Hazatérését csütörtökre tervezi.
Részletek és interjú itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel