Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Cselgáncs - Nívós mezőny, értékes győzelmek, egy egri bronz Lózdból
2009-06-06 14:09:37
Az Egri Vasas-Városi Sportiskola dzsudósai ezekben a hetekben külföldi versenyeken méretik meg tudásukat, felkészültségüket. A lengyelországi Lódzban három EVSI-s lépett tatamira. Rudinszky Ádám, Huszti Ádám és Farkas Marcell vett részt a nagyszabású viadalon. Hét nemzet (lengyel, észt, orosz, litván, lett, cseh, magyar) 300 versenyzője indult a serdülők részére meghirdetett versenyen. Horváth Tamás az egriek vezetőedzőjének tájékoztatása szerint a Nagy József vezette miskolciakkal közösen alkották a magyar csapatot. Rudinszky Ádám a 60 kg-osoknál jól küzdött egyetlen vereségét a döntőbe jutásért szenvedte el. A bronzmeccsen legyőzte lengyel ellenfelét és megszerezte a bronzérmet. Huszti Ádám 3 győzelem két vereséggel végzett a 7. helyen. Farkas Marcell 2 győzelem 2 vereséggel zárt a 27 fős mezőnyben helyezetlenül.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel