Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Aerobik - Élen a Balogh, Smuczer , Márton trió
2009-02-17 00:56:39
Február 15-én rendezték meg Békésen a Kelet-Magyarországi Aerobik Diákolimpia területi döntő 1. fordulóját. Az Eszterházy Gyakorlóiskola kilenc egységet nevezett, ebből két arany,két ezüst és egy bronzérem született. Első helyen végzett a Balogh Orsolya, Smuczer Orsolya, Márton Eszter trió, valamint a Hegedűs Erika, Sütő Eszter, Seres Zsófia, Csikós Nóra, Smuczer Fanni ötösfogat, Ódor Viktória felkészítő edző értékelése szerint ez nagyon jó eredménynek számít a népes mezőnyben. A múlt év diákolimpiai aranyérmese Tóth Boglárka az Andrássy színeiben a 2. helyen zárta a területi viadalt. A Kemény Ferenc Iskola challenge utánpótlás csoportja a 6. lett.

Eredmények itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel