Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Vizit a sereghajtónál
2009-02-13 17:02:09
Újabb rendkívül nagy jelentőségű mérkőzés vár a Szabóker-Agria RC Eger női röplabda csapatára. Az NB I-es ligabajnokság alapszakaszának 20. fordulójának előrehozott mérkőzésén Tatbányára utaznak szombaton az egri lányok. Az elmúlt hétvégén Szombathelyen aratott sikert követően követőn ismét olyan összecsapás vár együttesünkre, amelynek kimenetele akár sorsdöntő is lehet a kiesés elkerüléséért zajló küzdelemben. A Tatabányai Volán jelenleg a pontvadászat sereghajtója, ám helyzete nem kilátástalan. Egy esetleges győzelemmel nagy lépést tennének a komáromiak a felzárkózás felé, így várhatóan kettőzött erővel készülnek a 18 órakor kezdődő összecsapásra. Van restanciánk a Volánnal szemben, hiszen legutóbb játszmavesztés nélkül győztek le bennünket. Most egy minimális különbségű 3-2-es győzelemnek is nagyon tudnánk örülni.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel