Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Egerben az aranyért, Gyöngyösön a bronzért
2015-02-17 16:34:26
Eldőlt, hogy Egerben bonyolítják le a megyei műfüves bajnokság döntőjét. Az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága által első alkalommal kiírt téli pontvadászat fináléjába a Detk és a Besenyőtelek jutott be. Az elődöntők során a Detk Gyöngyösön múlta felül az Andornaktályát, míg a Besenyőtelek az egri Felsővárosban 5-3-ra diadalmaskodott a megyei I. osztályú (élőfüves) pontvadászat őszi bajnoka, a Szőlőskert-Nagyréde felett. A csoportmérkőzések a negyeddöntők, és az elődöntők eddig is két helyszínen zajlottak, így a szombati, érmekért zajló ütközetek is Gyöngyösön és a megyeszékhelyen lesznek lebonyolítva. Az aranyért 12 óra 45 perctől csap össze Labancz Róbert együttese Kaló Mihály fiaival, a bronzcsatát pedig fél 11-től kezdik a nemrég átadott gyöngyösi létesítményben.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel