Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Jó teljesítménnyel kiharcolhatjuk a továbbjutást
2014-11-25 19:43:22
Nehéz, de nem reménytelen az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapatának helyzete a Magyar Kupában. A negyedik forduló visszavágóját játssza hazai környezetben Rosta István együttese. Az első idegenben vívott összecsapást a Vác 30-25 arányban megnyerte, így ellenfelünk nyugodtabban várhatja a szerdán 17 óra 30 perckor kezdődő egri felvonást. A sportág szerelmesei minden bizonnyal egy színvonalas, izgalmas ütközetnek lesznek szemtanúi a Leányka úti Eszterházy Csarnokban. Két listavezető, egyben élvonalba vágyó gárda feszül egymásnak. A váciak az NB I/B nyugati csoportjának éllovasai meggyőző fölénnyel, de ugyanez elmondható az SBS Eger-ESzSE-re is, amely pontveszteség nélkül áll a keleti régió tabellájának élén. Rosta István edző a klub hivatalos honlapjának elmondta: jó teljesítménnyel, nagy bravúrral ledolgozható a hátrány, és mindent megtesznek a továbbjutásért.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel