Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Szoros küzdelemben maradtak alul Szegeden
2014-11-23 20:42:43
Szegeden vendégszerepelt a VIKSZ-Agria RC Eger női röplabda csapata az NB II keleti csoportjának 7. fordulójában. A mieink a tisztes helytállásban bízhattak csupán, hiszen házigazdánk az előző kiírás ezüstérmese volt. A találkozót végül 3-1 arányban elveszítette Sulyok István edző együttese, de a minimális célkitűzést teljesítette, miszerint nagy küzdelemre kényszerítette riválisát. Az egri lányok várakozáson felül teljesítettek. Jó kezdésünk alaposan meglepte a Szegedet, nagyon simán szereztük meg a vezetést. Később természetesen rendezte sorait a hazai együttes, ám a mieink továbbra is nagy lelkesedéssel játszottak. Az ellenfél kiváló nyitásaira nem találtuk meg az ellenszert. A vereség miatt nincs okunk szégyenkezni, megtettük amit a haza megkövetelt. Juniorjaink viszont nagy bravúrt értek el, 3-1-re legyőzték a címvédő szegedieket.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel