Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Megyei labdarúgás – Vasárnapi eredmények
2014-11-23 19:55:36
Mindössze két mérkőzést rendeztek a megyei felnőtt labdarúgó bajnokságokban a hét utolsó napján. A regionális élvonalban a 16. játéknap záró mérkőzését az egri Szentmarjay Tibor Stadionban bonyolították le. Az Egerszalók együttese változatos mérkőzést játszott a Borsodnádasddal. A 12. percben Kaló Ádám révén a szalókiak szereztek vezetést. Örömük nem tartott sokáig, hiszen kis idő múltán Halász Márió egalizált. A félidőben mégis Horváth Tamás legénysége térhetett előny birtokában pihenni, köszönhetően Érsek Martin 40. percben szerzett találatával. Fordulás után nem sokkal Sóskúti Balázs újra kiegyenlítette a BLASE hátrányát. Már-már úgy tűnt, hogy döntetlen marad a vége, jött azonban ismét Érsek, és pontot tett a küzdelem végére. A megyei II. osztályban is egy meccset bonyolítottak le vasárnap. A Szücsi 2-0 arányú győzelmet aratott a Csány otthonában.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel