Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – A Debrecennel itthon, majd a BVSC-vel idegenben
2014-11-20 20:59:05
Rövid időn belül két bajnoki mérkőzést is játszik a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. Az E.ON OB I-ben először szombaton lesz kötelezettsége a címvédőnek, amely 8. forduló összecsapásán 19 órai kezdettel a Debrecent fogadja. Két nappal később hétfőn a BVSC-Zugló Szőnyi úti uszodájában vár feladat a Dabrowski-tanítványokra. Nem titkoltan hat pont begyűjtése a cél, lebecsülni azonban egyik riválist sem szabad. A két mérkőzés ragyogó tréning lehet a jövő szombati Barceloneta elleni BL-összecsapásra. Különösen a hétfői ütközet tartogathat kellemetlen meglepetéseket, ha nem figyelünk eléggé. A Debrecen Bitskey Uszodában való legyőzése nem jelenthet problémát, és ezzel nem akarjuk megbántani a kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás legénységét. A két játéknap átrendezheti a felsőházat. A Ferencvárosnak a Kaposvár elleni meccs lehet rázós, míg a Honvéd a Szolnokkal és a Szegeddel is ütközni fog.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel