Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Kiszámíthatatlan riválisnál vendégeskednek
2014-11-20 20:56:21
A 10. forduló mérkőzéseit rendezik a férfi kézilabda NB I/B keleti-csoportjában. Egyetlen cél lebeg Rosta István tanítványainak szeme előtt, megőrizni azt a hárompontos előnyt, amelyet birtokolnak a játéknap előtt az üldözőkkel szemben.Persze nem lennénk csalódottak, ha a Fradi hibázna, ezáltal pedig növekedne a differencia. Kétarcú, éppen ezért nagyon kiszámíthatatlan riválisnál vendégeskednek szombaton az egriek. A tabellán elért helyezések ugyan magabiztos vendégsikert sugallnak, azonban a Pick U23-as együttese nem lebecsülendő. Nem tudni milyen összetételben lépnek pályára, hány visszajátszó lesz az első csapatból. Két héttel ezelőtt a Kecskemétet is megtréfálták, jó lesz óvatosnak lennünk. Csapatunk jó formában van, simán nyertük a megyei rangadót vasárnap, ezáltal bizakodva várjuk az ütközetet.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel