Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Rangadónak indult
2014-11-16 23:16:18
Fölényes győzelmet aratott az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapata a Füzesabony felett. Az NB I/B keleti csoport 9. fordulójának megyei rangadóján a listavezető 39-20 arányban múlta felül riválisát. Sokáig kell visszanyúlni a történelemben ahhoz, hogy a honi férfi kézilabdázás második vonalában hevesi rangadót találjunk. Az abonyiak az utóbbi esztendőket az NB II-ben töltötték, eddigi eredményeik alapján sikerrel szálltak be az NB I/B-s küzdelmekbe. Szűk negyedóráig tartott a presztízscsata érdemi része, addig volt kiegyenlített a küzdelem. Az egriek döntetlen körüli állásnál ritmust váltottak és szó szerint állva hagyták a Füzesabonyt. Lendületes támadásainkra nem volt ellenszere a vendégeknek, eközben védekezésben is tündököltünk. A második félidőben már csak a gólkülönbség volt kérdés. Minden kritériumnak megfelelt az SBS Eger-ESzSE, amely magabiztosan diadalmaskodott.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel