Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Teke - Nagy Gábor hetese hozta meg a döntetlent a Vilatinak
2014-11-09 19:35:35
Az NB I. 9. fordulójában Oroszlányban lépett pályára a Vilati-Eger SE. A hazaiak két fiatalja jól kezdett, de a Tamasi B., Zsiros O. duó a végére 2 fára csökkentette a hátrányt. A következő párharcokat Csontos és Vincze révén a Vilatisok nyerték, és 22 fás előnyt szereztek.A záró párokban Tamasi Antalnak nem ment a játék, így a hazaiak a csapatfát maguk javára fordították, viszont Nagy Gábornak lehetősége nyílt megszerezni a döntetlenért járó egy pontot. A meccs utolsó gurítását a szépszámú közönség dermedt csendjében végezhette el: hét fa dőlt el, pont ennyi kellett a döntetlenhez. A Széchenyi SC a Nádújfalu otthonában szenvedett 6:2-es vereséget az egyéni (Nádasdi, 472) sés csapatpályacsúcsot (2625) javító hazaiaktól.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel