Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Tekintélyes egri előny a visszavágóra
2014-11-08 19:04:36
Magabiztosan 11-4 arányban győzött a ZF-Eger férfi vízilabda csapata a Vasas Plaket felett a Theodora Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A négy közé kerüléséről két találkozó dönt a felek között, az első felvonásnak pedig a Bitskey Uszoda adott otthont. A Vasasból egy-két játékos maradt csak hírmondónak a néhány évvel ezelőtti sikercsapatból, céljukat teljesítették a nyolc közé kerüléssel. Viharosan kezdett az esélyesebb Eger, pár percre volt szükség ahhoz, hogy elhúzzunk a fővárosiaktól. Egy negyed játék után gyakorlatilag el is dőlt a meccs. Örömmel nyugtázhatta a hazai publikum, hogy a kedvencek nem álltak le, még akkor sem, amikor már simán megszerezték a győzelmet. A vasárnap esedékes, Komjádi Uszodában rendezendő visszavágóra tekintélyes előnnyel utazhatnak a Dabrowski-tanítványok. A párharc minden bizonnyal eldőlt.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel